Koffiemachines

Een goede kop koffie begint met de juiste koffieautomaat. Koffieautomaten zijn er in vele soorten en maten, maar hoe weet u welke automaat er voor uw bedrijf geschikt is?

Gijzel Kantineservice adviseert u graag bij uw keuze naar de juiste koffieautomaat. Door ons ruime aanbod koffieautomaten vindt u altijd de automaat die bij u past. Ons assortiment bestaat uit zowel nieuwe als gereviseerde koffieautomaten van Douwe Egberts en Celestino.

Op al onze nieuwe koffieautomaten ontvangt u één jaar garantie en op gereviseerde automaten ontvangt u drie maanden garantie. De machines worden standaard gratis bij u afgeleverd inclusief installatie en het afstellen van de koffieautomaat. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een koffieautomaat te leasen.

Wilt u meer informatie over welke koffieautomaat het beste bij u past? Neem dan vrijblijvend contact op via info@gijzelks.nl, via het contactformulier op de website of via 0113-562848.

Douwe egberts

Douwe Egberts is in Nederland de bekendste koffieproducent en marktleider in de Nederlandse koffiewereld. Douwe Egberts heeft naast vele soorten koffie ook een groot aanbod koffiemachines voor de verschillende koffiesoorten. Zo kunnen wij de Cafitesse Machines (liquid), Fresh Brew Machines (gemalen koffie) en Instant Machines (vriesdroog koffie) van Douwe Egberts leveren.

Celestino

Celestino is een koffieautomatenlijn van de Nederlandse producent Elpromavending. Celestino-automaten zijn er in Fresh Brew Machines (gemalen koffie), Instant Machines (vriesdroog koffie) en Bonen Machines. De Celestino automaten staan bekent om hun fraaie design, vele programmeerbare opties en gebruiksvriendelijkheid. U bedient de automaat met het touchscreen aan de voorzijde van de automaat. Hier op kunt u zelf uw koffiekeuze instellen. Indien de automaat in de stand-by stand staat dan kunt u op het scherm uw eigen reclamefoto's / diashow laten afspelen en daarmee vormt de automaat ook nog een verfraaiing voor uw bedrijf. Daarnaast zijn de Celestino-automaten zeer scherp geprijsd en in meerdere varianten te verkrijgen.

© 2023 Gijzel Kantineservice - Powered by MijnWebshopPartner.nl - All rights reserved